Verkeersbord

Mhfig0171
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

 

Dit is een zeer uniek verkeersbord. Dat komt niet alleen door de leuke opvallende uitstraling, het bord maakt het u ook nog eens extra makkelijk en is super inzetbaar vanwege de bijgeleverde verwisselbare cijfers.
Het feest van iemand die een feest geeft, is natuurlijk altijd reden voor een feestje! Zet de feestvarkens goed in het zonnetje met een opblaas bruidspaar en bezorg hun een fantastische dag!  Ook Leverbaar met diverse banners van 16,18, 20, 21, 25, 30, 40, 50, 60, 65, 67, 70, 80 andere op aanvraag leverbaar. Ook hebben wij diverse tekst borden in ons magazijn vraag hier naar.

Zet ze  in de tuin of op de oprit van feest en het is voor iedere passant duidelijk dat er een feest gevierd moet worden. En de feestgangers én de feestvierder zelf kunnen er ook niet zonder glimlach omheen.

Makkelijker kan niet: binnen 5 minuten staat de het verkeerbord
 
Het kost bijna geen moeite om deze megapop (3,5 meter!) op hun plaats neer te zetten. Om het helemaal gemakkelijk te maken, doen we er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij. Dan moet het zelfs één persoon binnen 10 minuten lukken. Ook bijgeleverd: transportzak, verankermateriaal en blower.

Afmetingen: 1,0 x 1,0 x 4,0m (LxBxH)
Afmeting tas: 0,5 x 0,8 (DxL)
Gewicht object: ca. 10kg
Gewicht blower: 6kg
Opzettijd: ca. 5 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 personen
Geleverd met:

Transport tas
Grondzeil
Haringen
Blower