Multiplay Safari 5,5x5,0 mtr

Mhspr0471
Bestel
  • Beschrijving
  • Specificaties

Beleef urenlang speelplezier op ons populairste springkussen uit het assortiment: De Multiplay Safari. De inflatable heeft veel speelmogelijkheden met leuke objecten op het springvlak en een coole glijbaan. De Multiplay Safari heeft opvallende 3D objecten op het springkussen en de inflatable is passend bij het thema vormgegeven. De kinderen komen langs allerlei afbeeldingen en kleurrijke obstakels, wat het thema helemaal compleet maakt. Dit springkussen in het thema safari maakt het feest van jouw klant helemaal compleet!

Gemak en Service

Zet de Multiplay met safari thema gemakkelijk binnen 10 minuten op. Bijvoorbeeld tijdens een buurtfeest, evenement of sportdag. Het Multiplay springkussen wordt compact in één deel geleverd en is daardoor gemakkelijk te transporteren. De inflatable wordt geleverd inclusief blower, verankeringsmateriaal, transportzak, en een duidelijke handleiding. Alles compleet voor een mooie beleving.

Maak het feest compleet met uw funfood machine.

Voor slechts € 20,- huurt u al een ranja koe en € 29,50 een popcornmachine, suikerspinmachine of een poffertjesbakplaat.
(prijzen alleen in combinatie met een springkussen).

Download hier uw handleiding springkussen opzetten / opruimen.


Afmetingen: 5,5 x 5,0 x 3,5m (LxBxH)
Afmeting opgerold: 0,9 x 1,2 (DxL)
Gewicht object: ca. 145kg
Gewicht blower: 17kg
Opzettijd: ca. 10 minuten
Opzetten, afbreken: 1-2 personen
Capaciteit: ca. 12 personen
Vermogen blower 1,1kW
Gerelateerde Producten