Huurvoorwaarden springkussens

Indien u bij ons een huuraanvraag doet, kunt u indien gewenst ook altijd onze huurvoorwaarden/regels per e-mail ontvangen. 
Bij het maken van een definitieve reservering gaat u akkoord met onze onderstaande voorwaarden en regels.

 

Lees voor het opzetten en gebruiken van het speeltoestel de

gebruikershandleiding zorgvuldig door. De gebruikershandleiding, copy certificaat, onderhoud en ongevallen formulier worden geleverd bij het speeltoestel. Zo niet vraag hiernaar.

Handel altijd volgens de aangegeven voorschriften.Huurovereenkomst
Bij het ophalen van het springkussen, vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Het identiteits nummer noteren wij dan op de huurovereeenkomst en u wordt gevraagd om de overeenkomst voor akkoord te ondertekenen. U ontvangt een kopie exemplaar van deze overeenkomst van ons. 

Betaling huur
U kunt het huurbedrag alleen contant en gepast betalen bij het ophalen. Wij beschikken niet over een pinapparaat. 
U kunt 5 minuten vanaf onze locatie pinnen. 
Klik hier voor de route naar de pinautomaat. Het is niet mogelijk om het huurbedrag achteraf te voldoen.

Borg
Wij vragen tevens een borg van 100 euro. Ook dit bedrag verzoeken wij u contant en gepast te betalen bij het ophalen. U ontvangt de borg weer retour wanneer wij het springkussen schoon, goed opgevouwen en in goede staat van u terug hebben ontvangen (zie onze huurvoorwaarden hieronder). Het is helaas niet mogelijk om het huurbedrag achteraf te verrekenen met de borg. Beide bedragen moeten bij aanvang van de huurperiode worden betaald.

Annulering
In geval van
 slecht weer kunt u het springkussen tot 2 uur van de afgesproken bezorgtijd kosteloos annuleren. Wij verzoeken u om ons dan wel te bellen/e-mailen zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Ook zullen wij zelf de weersverwachting controleren.
Tevens behouden wij ten alle tijden het recht de reservering te annuleren wanneer de wij de omstandigheden niet veilig achten voor het gebruik van het springkussen. Bijvoorbeeld slecht weer omstandigheden, verkeersveiligheid etc. Wij zullen ons best doen dit tijdig kenbaar te maken.

Onderhoud/schade
Wij controleren en onderhouden onze springkussens en blowers regelmatig. Wij vragen ook u om eventuele schade daarom direct bij ons te melden zodat wij deze meteen kunnen herstellen. In geval van schade, gelden de huurvoorwaarden en regels hieronder.
Het is niet toegestaan het springkussen te beschadigen met plakband etc.

Eigen risico
De verhuurder kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor vergoeding van schade, letsel in welke vorm dan ook, veroorzaakt door bij de verhuurder gehuurde materialen. U gebruikt al onze materialen op volledig eigen risico! Ingeval van schade dient u dit zelf te melden bij uw wa-verzekering en zelf de schade te verhalen.
De bijgevoegde handleiding is een richtlijn, de geleverde assistentie en aanbevelingen is alleen een advies, hieruit kan geen enkele aansprakelijkheid worden ontleend.


Ingeval van assistentie
De locatie waar opgebouwd dient te worden moet op een normale manier toegankelijk zijn. Dat wil zeggen dat de plek waar een springkussen moet komen toegankelijk moet zijn voor palletwagen met pallet. In geval van moeilijk bereikbare locaties, zulks ter beoordeling van Mh-partyverhuur, dient de opdrachtgever zorg te dragen voor voldoende, nuchtere, capabele hulpkrachten. Deze dienen ook na de prestatie weer ter beschikking van Mh-parryverhuur te staan. Tenzij in het contract anders vermeld.

Retour brengen springkussen

Wanneer deze springkussens verkeerd opgevouwen / niet schoongemaakt bij ons teruggebracht worden, zijn wij genoodzaakt €50,- schoonmaak / handeling kosten in rekening te brengen.

 


Het gebruiksvoorwaarden van de springkussens.

 

 1. Het gebruiken van de artikelen anders dan in de handleiding beschreven, is niet toegestaan. Schade ontstaan door ondeskundig gebruik zal op u worden verhaald.
 2. Het gebruik van het springkussen is alleen toegestaan onder toezicht van een volwassen persoon (vanaf 18 jaar).
 3. Er moet per springkussen 1 toezichthouder aanwezig zijn zolang de stekker van de blower in het stopcontact zit.
 4. De toezichthouder moet geïnstrueerd zijn en als zodanig herkenbaar.
 5. Op ieder ogenblik moet het kussen onder toezicht staan van een volwassen persoon die er op moet toezien dat er aan de gebruiksvoorwaarden wordt voldaan aangevuld met eigen inzicht / verantwoordelijkheid.
 6. De minimale leeftijd van de gebruikers is 4 jaar, de maximale leeftijd is 14 jaar.
 7. Het maximale aantal gebruikers gelijktijdig is aangegeven aan de zijkant van het springkussen en vermeld in de bijgeleverde handleiding. Wij gaan uit van 1,5 tot 3m² per persoon afhankelijk van leeftijd en gebruik.
 8. De maximale lengte van de gebruikers is 180 cm.
 9. Het maximaal gewicht van de gebruikers is 60kg.
 10. Het leeftijdsverschil van de gebruikers dient per keer springen zo gering mogelijk te zijn.
 11. Het gebruik van schoenen, brillen, sieraden, scherpe- of hete voorwerpen, schmink, etenswaren, drank, kauwgom, dieren etc op het springkussen is niet toegestaan.
 12. Het is niet toegestaan om te roken of onder invloed van drank / geestverruimende middelen te zijn bij het gebruik en/of toezicht houden van het springkussen.
 13. Personen met brillen, beugels en/of andere uistekende voorwerpen betreden het luchtkussen en/of de attractie op eigen risico of zetten het geen uitsteekt af. te zetten.
 14. Het is niet toegestaan op de buitenwanden en/of bogen te klimmen, gezien recente ongelukken bij collega´s dient er hier extra aandacht aanbesteed te worden.
 15. Het is niet toegestaan te worstelen of elkaar te duwen.
 16. Niet spelen op en bij de opstap van het springkussen.
 17. Plaats het luchtkussen niet op een helling met een hoek die scherper is dan 5%.
 18. Voor gebruik controleren of het springkussen goed verankerd is.
 19. Zet de attractie onmiddellijk stil zodra de gebruiker hierom vraagt.
 20. Bij een windkracht van meer dan 5 Bft mag het springkussen niet gebruikt of opblazen worden.
 21. Controleer de verkeerssituatie ter plaatste en let op aanrijdgevaar en verkeersafzettingen.
 22. Plaats het springkussen op een zachte ondergrond zoals gras.
 23. De bodem rondom de ingang van het kussen dient voldoende schokdempend te zijn.
 24. Zorg voor voldoende vrije ruimte van minimaal 1.8mtr rondom het springkussen, zie de plattegrond in ge gebruikershandleiding van het desbetreffende kussen.
 25. Geen open vuur of barbecue in de omgeving is toegestaan.
 26. Controleer de bodem op verontreinigingen en scherpe voorwerpen.
 27. Gebruik altijd een grondzeil tervoorkoming van slijtage van het kussen.
 28. Zorg voor een goede en veilige geaarde stroomaansluiting van het springkussen en/of de attractie (vrije stroomgroep). De blower gebruikt ongeveer 1750 watt, houd hier rekening mee.
 29. Gebruik de luchtpomp niet wanneer het snoer beschadigd is.
 30. Verwijder de stekker uit stopcontact door aan de stekker te trekken niet door aan het snoer te trekken.
 31. Indien gebruikt, wikkel het verlengsnoer geheel af en bescherm het stopcontact tegen water volgens IP44.
 32. Er dient voldoende verlichting aanwezig te zijn.
 33. Houdt kinderen uit de buurt van de blower.
 34. Bij stroomuitval of storing aan de ventilator mag het springkussen niet gebruikt worden. Bij een eventuele stroomstoring als eerste alle deelnemers van het luchtkussen en/of de attractie halen (zeer belangrijk bij kinderluchtkussens).
 35. Haal geen stroom van het luchtkussen en/of de attractie af, zolang er zich nog personen op het luchtkussen en/of de attractie bevinden.
 36. Indien het springkussen druk begint te verliezen moeten alle gebruikers direct van het springkussen. De minimale werkdruk bedraagt 10 mbar, de maximale 30 mbar.
 37. U dient de attractie aan de grond vast te zetten met de bijgeleverde borgpennen. Indien deze niet zijn bijgeleverd dient u direct contact met ons op te nemen, alvorens u de attractie opbouwt en in gebruik neemt. U dient de grondpennen zo te plaatsen dat de attractie nog kan schuiven. (de touwen waar u ze aan bevestigd dienen dus slap te staan) Dit om scheuren te voorkomen.
 38. Onze attracties die niet bestemd zijn om met water te gebruiken, indien u wel water gebruikt, is er een verhoogd risico op blessures en ongevallen. Hierom mag er geen was en/of glijmiddel worden gebruikt op onze kussens.
 39. Bij regen worden de springkussens zeer glad en kunnen ze niet gebruikt worden tot ze drooggemaakt zijn.
 40. Het luchtkussen en/of de attractie mag niet onbeheerd achter worden gelaten.
 41. Dek bij regen de stroomaansluiting van het luchtkussen en/of de attractie af.
 42. Bij warm weer dienen de deelnemers bij het gebruik van de attracties beschermde kleding te dragen ter voorkoming van schaafwonden en letsel.
 43. Men dient ieder uur te controleren of de attractie nog goed staat en voldoet aan alle normen.

 

Indien ongewone beschadiging wordt vastgesteld die de gebruiker in gevaar kan brengen, onmiddellijk stoppen met het gebruik van het kussen en contact opnemen met Mh=partyverhuur

 

De verhuurder stelt zich niet aansprakelijk voor enig schade en/of letsel ontstaan tijdens het gebruik

van het springkussen gedurende de gehele verhuurperiode.

 

Houdt u deze regels als toezichthouder goed in de gaten,

dan kunnen de kinderen onbezorgd springen.

 

Mocht u na het lezen van de huurvoorwaarden / gebruiksvoorwaarden nog vragen hebben neemt u dan contact met ons op met:
 Partyverhuur Noord-holland tel: 0228 32 67 55 of mob: 06 48 64 65 50.
Wij helpen u graag verder
.

Download hier onze voorwaarden.